22 Aug 2014
Conferinta de lansare

Proiect: ” Mai aproape de angajare prin măsuri active de ocupare ”

 

INVITAŢIE

 

Stimată doamnă/Stimate Domn,

 

Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor EUROPROJECT, in parteneriat cu Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic si inovare - AROTT, are deosebita plăcere de a vă invita la conferinţa de lansare a proiectului : ” Mai aproape de angajare prin măsuri active de ocupare ”,  care va avea loc în data de 22 august 2014, ora 10.00, la sediul Hotel Bulevard Prestige, B-dul A.I Cuza, Nr.12, Slatina.

Proiectul ” Mai aproape de angajare prin măsuri active de ocupare ” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, şi implementat de către Centrul de Consultanţă şi Management al Proiectelor EUROPROJECT.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de creşterea capacităţii de ocupare a şomerilor, persoanelor inactive şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din Regiunea Sud-Vest Oltenia, prin măsuri active de ocupare oferite în cadrul unui centru modern și inovativ. Regiunea Oltenia este una dintre regiunile cu cei mai slabi indicatori ai performanţelor socio-economice. La sfârsitul lunii martie 2013, rata şomajului în SV Oltenia (8,7%) s-a situat peste nivelul ratei şomajului la nivel naţional (5,6%). În teritoriu, cea mai mare pondere a şomerilor a fost deţinută de judeţul Dolj (36,7%), fiind urmat de Olt (18,2%), Mehedinţi (15,6%), Vâlcea (15,3%) si Gorj (14,2%).

Proiectul va viza, în mod special, şomerii din primele 2 cele mai afectate judeţe ale Regiunii. Integrarea profesională a şomerilor, persoanelor inactive şi persoanelor aflate în cautarea unui loc de muncă depinde în mod direct de gradul de satisfacere a unor nevoi cu care aceştia se confruntă în momentul de faţă.

În cadrul conferinţei, vom aborda subiectul egalităţii de şanse şi vom prezenta amănunţit care sunt beneficiile pe care proiectul Mai aproape de angajare prin măsuri active de ocupare” le aduce celor care se află în căutarea unui loc de muncă.

Având în vedere cele descrise mai sus, vă aşteptăm să participaţi la evenimentul găzduit de  CCMP Europroject.

Pentru mai multe detalii, va rugăm să o contactaţi pe Carmina Bogdan, la adresa de email: office@europroject.org.ro  sau la numărul de telefon: 0249 410 994.

Poze asociate